AAA Hospitality Services is een jong en dynamisch bedrijf dat zich specialiseerd in het uitzenden van voornamelijk hoog geschoold hotelpersoneel.

De kernwaarden van AAA Hospitality services zijn:

Kwaliteit

AAA Hospitality Sevices staat voor het leveren van kwaliteit. Kwaliteit is een belangrijke factor, aangezien de opdrachtgever de werknemer vaak in direct contact stelt met de gast. De manier waarop AAA Hospitality Services zijn kwaliteit waarborgt, is door het uitvoeren van periodieke een-op-een gesprekken met de werknemer en periodieke evaluaties met de opdrachtgever. Daarnaast wordt elke werknemer voor een eventuele plaatsing voorgesteld aan de opdrachtgever. Indien de opdrachtgever akkoord gaat met de plaatsing, zal het inwerktraject uiteraard zo spoedig mogelijk van start gaan.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaardheid staat hoog in het vaandel bij AAA Hospitality Services. Zodra u als opdrachtgever kiest voor AAA Hospitality Services, kiest u voor een betrouwbare partner om mee samen te werken. De normen en waarden van uw bedrijf worden bij plaatsing direct met de werknemer besproken, waarnaar de werknemer zich naar behoren zal gedragen op de werkvloer. Daarnaast is AAA Hospitality Services 24 uur per dag te bereiken voor eventuele vragen en/of support.

Loyaliteit

Loyaliteit is de derde belangrijke factor binnen AAA Hospitality Services. De voordelen die AAA Hospitality Services aan zijn werknemers biedt, maken het werken voor AAA Hospitality Services plezierig waardoor de werknemers loyaal zijn naar AAA Hospitality Services. Daarnaast wordt uw samenwerking met AAA Hospitality Services zeer gewaardeerd, waardoor AAA Hospitality Services loyaal is aan u als opdrachtgever en uw bedrijf.

Passie voor de hotelindustrie

AAA Hospitality Services is opgericht door Zeeshan Muhammad Haider. Zeeshan heeft een grote passie voor de hotelindustrie en draagt dit dan ook graag uit naar zijn werknemers. Voor ons is niets teveel en wij zetten dan ook graag een extra stap voor onze gast. Bij de selectie van nieuwe werknemers wordt er goed gelet op de passie, kennis en ervaring in de hotelindustrie.

image

Quality in Hospitality

image

Professional Services

image

Passion for Hospitality